Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů

SpolečnostLIFEWAY s.r.o., provozovatel internetového obchodu www.vipsecondhand.eu, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. Tyto údaje společnost neposkytuje třetí straně.

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno, adresu (fakturační a případně dodací), telefon a e-mail. Dále pak evidujeme vaše jednotlivé obchodní transakce u nás. V případě vyzvednutí objednávky, jež byla uhrazena předem prostřednictvím internetu, při vyzvednutí reklamace, či při proplácení dobropisu od Vás můžeme požadovat předložení identifikačního dokladu (OP nebo CP), a to za účelem předcházení vzniku škod a zamezení legalizace výnosů pocházející z trestné činnosti. Bez předložení některého z těchto dokladů Vám můžeme odmítnout zboží či peníze vydat/proplatit.

K čemu údaje slouží?

Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje a tyto získáme při Vaší registraci, a to buď trvalé, nebo dočasné. Tyto Vaše osobní údaje získáváme za účelem realizace obchodní transakce, proto není nutný Váš výslovný souhlas.

Údaje, které získáváme s Vaším souhlasem, slouží pro posouzení Vaší důvěryhodnosti, bonity a platební morálky. Na základě tohoto Vám pak můžeme nabídnout další speciální služby, které jsou určeny pouze vybraným zákazníkům.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?

Po zaregistrování do e-shopu www.vipsecondhand,eu můžete tyto údaje editovat či mazat. Z účetních důvodů nelze editovat fakturační údaje. V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit, stačí odeslat e-mail na vipsecondhand.eshop@gmail.com.

U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
Košík je prázdný.
zboží v e-shopu: 354 e-shop systém banan.cz